За Вилата

Вила Проглед Вила Проглед Вила Проглед Вила Проглед

ВИЛА O`SOLE MIO СЕЛО ПРОГЛЕД

САМО НА 4 КМ. ДО СКИ ПИСТИТЕ НА ПАМПОРОВО И МЕЧИ ЧАЛ - ЧЕПЕЛАРЕ

Навлизайки в прекрасното родопско селце Проглед минавате по цялата му дължина любувайки се на природата, къщите и топлите и гостоприемни погледи на прогледчани. Стигайки накрая на селото, пред очите Ви изниква Вила “O’Sole mio’ в очкване да удовлетвори всички ваши желания за прекрасен отдих и туризъм. Вилата е построена в типичен родопски стил и предлага четири двойни стаи, като във всяка могат да се настанят по двама, и в случай на нужда може да се добави помощтно легло за дете. Вилата разполага три санитарни възела като един е с вана-джакузи и два с душ кабина, хол с камина, трапезария и кухня напълно екипирана и мебелирана, гараж за три коли, голяма тераса разкриваща прекрасна гледка. Вилата предлага сателитна телевизия, DVD, пелетна камина с въздуховоди, електрическо отопление по стите, уютна камина в хола и подвижно барбекю.

Южното разположение на вилата позволява почти целодневното и огряване от слънцето, предлагайки уникална гледка към Родопа планина, разкриваща нейната величественост и красота. Както зимата, така и лятото ще можете да се насладите на почивката на вашите мечти. Почуствайте магията на Родопите в едно село, което се слави с личности като Петър Атанасов Маринов – историк, литератор и родоповед, Шинка Куцинова – звезда в българския ски спорт и много други. Тук ще се чуствате като у дома си и ще се върнете отново като приятели !

  • Безплатен WI-FI
  • Забранено в стаите
  • Открито Барбекю
  • Джакузи
  • Голям LCD TV
  • Веранда
  • Стерео Уредба
  • Камина

 

 

ПРЕГЛЕД НА СТАИТЕ

СПАЛНЯ 1
O`sole mio
Стая за двама

Разположена на първи етаж, със спалня, гардероб, самостоятелна баня с душ кабина.

СПАЛНЯ 2
O`sole mio
Стая за двама + дете

Втори етаж, със спалня, разтегателен фотьойл, гардероб, обща баня със стая №3, балкон

СПАЛНЯ 3
O`sole mio
Стая за двама

Разположена на втори етаж, със спалня, гардероб, обща баня със стая №2, балкон

СПАЛНЯ 4
O`sole mio
Стая за двама + дете

Втори етаж, със спалня, разтегателно легло, гардероб, самостоятелна баня с джакузи

 

ВЪЛНУВАЩА ПОЧИВКА

Насладете се на незабравими моменти във вила O`sole mio с. Проглед.

Вилата е идеална отправна точка за разходки в околностите на село Проглед. През зимата вилата е само на един хвърлей от лифтовите съоръжения на Пампорово и Мечи Чал.

Резервирайте сега